Idee, concept și realitate

Dome Residence 88 evocă un loc perfect pentru orice familie, datorită poziționării excelente, dar și a calității generale a construcției și finisajelor.
Fie că alegi unul dintre apartamentele de 2 camere, fie vilele cu terase frumoase, toate se bucură de un concept deosebit și de multe spații verzi chiar în ansamblu.

Dome Residence
este...

Căminul frumos și elegant al familiei tale, locul în care designul modern se îmbină perfect cu o atmosferă primitoare.

Aici te poți bucura de timp petrecut în aer liber în confortul ansamblului, fie pe terasă sau în curte, dar și de numeroasele facilități din zonă, precum parcuri, școli sau magazine.
Dome Residence - perfect pentru familii
perfect pentru familii
Ansamblul este un mediu liniștit și sigur pentru familia ta, unde vă puteți bucura de tot confortul unor locuințe spațioase și luminoase.
Dome Residence - perfect pentru familii
bine poziționat
Ansamblul este situat în Chitila, cu acces imediat la Centura Bucureștiului, dar și la toate punctele de interes din capitală.
Dome Residence - perfect pentru familii
însorit și prietenos
Viața va fi mult mai frumoasă în acest ansamblu cu multe spații în aer liber și o atmosferă mereu relaxată și prietenoasă.
Dome Residence - perfect pentru familii
potrivit pentru tine
Dacă îți dorești un cămin liniștit și elegant, atunci ansamblul Dome Residence 88 este perfect pentru nevoile tale
Dome Residence -Despre idee și ansamblu

Despre idee și ansamblu

Designul modern și finisajele elegante ale acestui ansamblu evocă intenția dezvoltatorului, aceea de a aduce pe piață un concept cu totul deosebit.
Dome Residence -Despre idee și ansamblu
Dome Residence-Logo
Aici vei găsi locuințe primitoare, mult spațiu în interior, dar și în exterior, întrucât proiectul include terase frumoase, dar și curte.
Dome Residence-o perspectiva-moderna

O perspectivă nouă, modernă

Ansamblul cuprinde două concepte diferite, reunite sub același design elegant și modern- o serie de 6 vile înșiruite și un bloc cu apartamente de 2 camere.
Toate locuințele sunt luminoase și oferă o senzație de confort deosebit pentru viitorii săi locatari.
menu