Vilă toscană din Dubai

Dacă mergi în jurul lumii, vei fi uimit de multitudinea de lucruri pe care le poți admira și de diferitele stiluri specifice fiecărei țări pe care o poți vizita. Arhitectura, tradițiile și obiceiurile sunt atât de diferite, dar reprezintă emblema unui anumit popor pe care îl veți recunoaște cu siguranță în funcție de trăsăturile sale specifice.

Astfel, deși poate părea ciudat, în Dubai există un vis ca vila toscană. Proprietatea de lux a fost proiectată de arhitectul egiptean Muammed Taher care a mărturisit că a ales acest stil italian datorită inspirației din natură. Stilul pare a fi inspirat de culorile naturii. Rezultatul acestei alegeri a fost culoarea care a fost folosită pentru fațada și decorul vilei. Auriu, galben, verde închis și salvie, maro și ocru sunt unele dintre nuanțele calde utilizate pentru această proprietate.

Structura clădirii, exteriorul ei prezintă un stil clasic în care simetria și obiectele decorative par să fie prezente peste tot. Totuși, se poate observa și atingerea orientală dacă te uiți la superba terasă de lângă piscină, cu mobilierul din ratan și perdelele care curg în jurul ei. Este un loc care impresionează prin obiectele sale de lux, extravaganță și rafinament. Coloanele, frumoasele flori de ghiveci care apar în exterior sau stilul arhitectural italian par să facă din acest loc o oază incredibilă de calm și relaxare care îți amintește de frumoasele zone italiene pline de istorie și priveliști relaxante.

menu