Stil modern de la mijlocul secolului

Acest design dă dovadă de o atitudine inedită, ieșind în evidență prin luxul pe care îl oferă. Designerul a reușit să creeze aici un stil cu adevărat special, el reușind să scoată în evidență mai bine aspectul modern al locuinței. S-a folosit de stilul întâlnit la mijlocul secolului al XX-lea, având în vedere o paletă inedită de culori, texturi, dar și materiale și elemente moderne. Din punct de vedere vizual, acest design este unul cu adevărat spectaculos, el având o exprimare jucăușă, atingând un stil unic.
Designerul folosește cu îndemănare toate instrumentele de care dispune și reușește să creeze un flux inedit al acestei reședințe. El pune în valoare paleta cromatică reușind să imprime o căldură unică acestui design inedit. Acest flux de gradație progresivă este unul inteligent, el fiind întrerupt de zidurile îndrăznețe colorate în alb-negru. Se infuzează în acest fel o caracteristică a stilului Art-Deco.
Atât arta, cât și mobilierul reușesc să înfrumusețeze acest spațiu, el reușind să fie unul inedit. Designerul aduce propria sa dimensiune acestui spațiu, el reușind să umple spațiul cu un număr mare de obiecte destul de interesante. Acesta își exprimă în acest fel viziunea și pune în valoare accentele de neon ale acestei locuințe. Se aduce o nota finală de strălucire, dar și spontaneitate acestei piese de rezistență și a stilului modern pe care locuința îl are.

menu