Reședință minimalistă modernă în Tokyo

Mita Residence este o casă minimă situată în Tokyo, Japonia și a fost proiectată de YJP Architecture și Toyoda and Associates. Situată pe o stradă înclinată care leagă o regiune comercială aglomerată de o zonă rezidențială, această minunată casă este un loc cald și primitor pentru a ateriza.

Arhitecții au avut o provocare, care a fost de a plasa casa în clădiri la scară mai mare, în timp ce se conformează învelișului strâns al reglementărilor de zonare. Nu numai că au reușit să facă acest lucru, dar au asigurat și un mediu de viață confortabil și spațios. Mai mult decât atât, proiectarea a vizat o posibilitate mai eficientă de locuință pentru până la trei familii, sacrificând calitatea vieții.

Forma clădirii este obținută din magazinul tipic japonez văzut în Tokyo. Mai mult, interiorul prezintă minimalismul în cea mai bună formă: curat, dar nu îngrozitor de rece. Culorile neutre au fost folosite în întregul loc pentru a-i oferi o atmosferă caldă. De asemenea, ferestrele uriașe inundă spațiul cu lumină naturală, oferindu-i un sentiment de deschidere.
Mita Residence este locul perfect pentru a-ți începe viața. Este o casă contemporană minunată și un sanctuar în care să vă retrageți. Reflecția perfectă a frumuseții, această casă este o oportunitate o dată în viață.

menu