O casă japoneză simplă și frumoasă

Când vezi Casa Ujna pentru prima dată, ai impresia că te găsești în fața unei case în miniatură. Situată în Hiroshima, Japonia, această clădire este imaginea simplității tipice japoneze, cu un acoperiș normal. Același material folosit pentru acoperiș acoperă, de asemenea, peretele exterior, oferind intimitate într-o zonă aglomerată, asigurând intimitatea pe care cu toții simțim nevoia să o avem.

Iluminatul natural este esențial și strâns legat de acoperiș, spațiul deschis din casă fiind opus priveliștii exclusive și urmând același tipar de intimitate. Nu există doar ferestre pentru iluminat, ci și ferestre pentru ventilație; utilizarea lemnului oferă acea senzație confortabilă pe care o dorim cu toții, tonurile calde oferă impresia unui spațiu mai larg, a unei atmosfere plăcute, simple și moderne în același timp.

Mobilierul din bucătărie, de exemplu, este simplu și modern, în același ton cu restul casei și acest aspect natural te face să te simți bine și să vrei să petreci timpul aici. Ceea ce Maker a reușit să facă a fost să construiască o casă foarte drăguță folosind spațiul cât mai bine posibil, pentru a se simți confortabil și în largul său având în vedere zona aglomerată. O casă simplă și frumoasă oferă tot ce ai putea cere unei case. {Găsit pe archdaily și proiectat de Maker }

menu