Hambarul spectaculos transformat în casă pentru relaxare în familie

În vederea Munților Cascade, un hambar personalizat spectaculos servește ca refugiu relaxant de vacanță, precum și un hambar de lucru pentru casa din Manson, Washington. Proiectat de SkB Architects din schițe ale clienților, casa hambarului cuprinde 10,00 metri pătrați de spațiu care se încadrează în definiția vieții, a distracției și a muncii.

Vederea din camera grozavă este de neegalat.

 

În timp ce tot ce aveau nevoie era un hambar simplu, conceptul a devenit o structură magnifică care oferă priveliști uluitoare, toate facilitățile contemporane pe care le-ai putea cere și o notă de nostalgie. Proprietatea este un teren de douăzeci de acri de teren agricol din centrul Washingtonului, înfruntat de lanțul montan Cascade și Lacul uscat. Este un exemplu minunat de casă de hambar care arată ca un hambar convertit din exterior, dar este o nouă capodoperă personalizată. Amenajarea de bază a casei este o zonă de divertisment la parter, care include o bucătărie comercială, o zonă mare de depozitare, echipamente de livadă, o cramă de vinuri sub nivel. Camerele de oaspeți și zonele de living sunt la etajul al doilea.

Zona centrală mare are loc pentru autoturisme și utilaje de livadă.

 

La proiectarea structurii, arhitecții au adăugat lucarne și aripi de pescăruș la o formă tradițională de hambar cu gambel. Pentru a minimiza scara largă a liniei acoperișului, au încorporat lucarne, care sporesc, de asemenea, lumina în zonele de zi de la etaj și fac spațiul pentru oaspeți mai spațios. Aripile de pescăruș ajută și clădirea să curgă vizual în livadă. Uși glisante mari pe ambele părți ale clădirii care permit o interacțiune mai mare cu exteriorul și vederi mai bune ale peisajului uimitor de dincolo. Ușile de garaj standard din fiecare aripă a hambarului permit mai mult spațiu deschis și ușurință în acces. Lemnul de la exteriorul hambarului este finisat într-o pată neagră care a fost aplicată cu vată de oțel și oțet, care va îmbătrâni treptat până la un gri argintiu. , care va spori interacțiunea dintre hambar și împrejurimile sale.

Ușile mari culisante cu bardă într-o culoare deschisă sunt punctul central al frontului.

 

La interior, etajul principal este amenajat. O zonă mare, extinsă, este perfectă pentru petreceri. Când nu este utilizat, găzduiește colecția de mașini clasice a proprietarului. Aparatele de dimensiuni comerciale din bucătărie sunt excelente pentru catering, dar dimensiunea camerei este suficient de mare pentru ca familia și prietenii să gătească împreună și să stea doar în bucătărie – inclusiv animalele de companie! Pandantivele mari în stil industrial luminează zona și dau un pic marginii camerei, dominată de aparatele mari din oțel inoxidabil strălucitor.

O pardoseală de bucătărie durabilă și ușor de întreținut este esențială în acest tip de spațiu.

 

Dulapurile din lemn de culoare neutră ajută la tonificarea oțelului inoxidabil.

 

Bucătăria spațioasă are un cuptor de pizza personalizat. Are tot ceea ce are nevoie o bucătărie de familie și include suficiente caracteristici comerciale atât pentru bucătari pasionați, cât și pentru catering. Camera grozavă de alături are o atmosferă de familie, iar aspectul bucătăriei contemporane promovează persistența și conversația. Atât bucătăria, cât și camera minunată au avantajul suplimentar de a se deschide pe terase în aer liber, ceea ce face ca familia și oaspeții să se poată bucura în aer liber.

 

Un tavan înalt și grinzi expuse sporesc senzația deschisă a camerei grozave.

Familia și zonele de divertisment au, de asemenea, spațiu pentru jocuri și distracții, pentru ca, după-amiaza vremii, să nu fie bună. Toate camerele au vedere minunată la frumusețea naturală din jurul casei. Jocurile de modă veche încurajează timpul în familie și se potrivesc cu stilul și simțul casei.

 

Masa de joc are logo-ul livezii.

Toate etajele casei sunt unite de o scară dramatică din oțel cu trei etaje. Ridicatoarele din lemn sunt accentuate de panourile vechi din lăzi de mere care acoperă peretele casei scărilor și care amintesc de livada din exterior. Cele 24 de ferme din lemn expuse, susținute de suporturi de oțel, adaugă senzația industrială a casei. Mai degrabă ca o zonă de mansardă, ultimul etaj are camerele de oaspeți și un spațiu comun comun, care seamănă mult cu un mezanin.

 

Balustradele de tip poartă mențin atmosfera de hambar.

 

Lăzile de mere de epocă sunt un perete caracteristic unic și foarte potrivit.

 

Din partea de sus a spațiului înalt de tip atrium, o privire peste balustradă oferă o vedere a unei embleme din beton și oțel inoxidabil introduse în podeaua de mai jos. Este semnul distinctiv al proprietății și este folosit în aer liber, ca un semn de grajd olandez.

Spațiul de divertisment este, de asemenea, un loc unic și elegant pentru mașinile de epocă.

 

Mai interesant decât zona tipică a subsolului, aceasta are o cramă cu pardoseală cu pavele despicate și șlefuite. Pietrele sunt deosebit de speciale, deoarece au fost odată folosite ca balast în navele care navigau spre America Colonială. Ușile glisante uimitor de atractive din cramă – și dormitorul matrimonial – sunt realizate din lemn de scândură din cedru care a fost recuperat din fundul unui lac local.

Materialele recuperate și un stil rustic, dar luxos, disting această cramă.

 

Lemnul recuperat, pe ușa băii evidențiază spațiul și este un contrast cu pereții din lemn pal și structura din metal închis, precum și cu tonurile de gri utilizate în baie. Cu o dimensiune mai mică decât ușa cramei, nu este mai puțin dramatică.

Diferite nuanțe de lemn natural lucrează împreună pentru a crea o senzație organică.

 

Casa poate fi o structură în stil hambar, dar cu siguranță nu îi lipsesc facilitățile, mai ales în baie. Blaturi de vanitate din marmură, dulapuri moderne cu finisaj din lemn stresat și chiuvete subcontate sunt prevăzute în baie. Iluminarea elegantă, o oglindă mare și un suport de prosoape încălzit sunt mici elemente suplimentare care fac baia spa.

Ușile glisante ale hambarului ajută la menținerea continuității proiectării în casă.

 

Dormitorul principal, care are aceleași ferme expuse și tavan înalt, are vedere la livadă. O tăblie din lemn rustic și luminile din metal întunecat se potrivesc cu aspectul restului camerei. O sobă cu lemne cu fațadă de sticlă din colț oferă un plus de căldură și ambianță suitei master.

 

Podeaua palidă îmbunătățește spațiul plin de lumină și crește luminozitatea.

 

menu