Casă îngustă în Horinouchi de Mizuishi Architect Atelier

Sunt sigur că probabil vă întrebați dacă vedeți bine. Această casă are o formă foarte neobișnuită. Este o clădire îngustă care pare a fi un decupaj de la o clădire mai mare. Este de fapt o structură independentă și acesta este designul ales de proprietari pentru casa lor. Casa a fost un proiect proiectat de studioul japonez Mizuishi Architect Atelier și este situată în Horinouchi.

 

Reședința este o casă cu două etaje și a fost construită pentru o familie de trei persoane. Acoperă 595 de metri pătrați de proprietate și se așează pe un lot triunghiular situat între un râu și un drum din Suginami, unul dintre cele 23 de secții speciale din Tokyo, Japonia. Datorită formei neobișnuite a lotului, casa a trebuit să modifice designul tipic și să-l adapteze la condițiile disponibile. Aceasta însemna că casa trebuia să fie foarte îngustă. Pentru a compensa cu asta, a fost adăugat un al doilea etaj pentru a face loc spațiului suplimentar.

 

Este o casă neobișnuită, cu un design contemporan. Este un exemplu care ne arată că vă puteți adapta la aproape orice condiții, atâta timp cât veniți cu un plan. În acest caz, planul a fost de a compensa lipsa de spațiu cu un design înalt. Această căsuță drăguță are ferestre mari și spațiu divizat funcțional. Camerele sunt surprinzător de spațioase, iar designul interior este simplu pentru a nu face să pară mai mic decât este deja.

 

menu