Casă eduardiană remodelată și extinsă în Australia

Această clădire este veche de un secol și a fost inițial o casă Edwardiană. A fost apoi transformat într-o clădire de apartamente în anii 1930. În anii 1980 a fost transformată într-o casă de familie. Ultimul proiect, în 2012, a fost restaurarea fațadei art deco și adăugarea unui al treilea nivel. A fost un proiect realizat de Kerry Phelan Design Office și Chamberlain Javens Architects.

 

Casa este situată în Beaconsfield Parade, Melbourne VIC, Australia. Site-ul este chiar vizavi de plajă și are o grădină frumoasă scufundată de lumină naturală. De asemenea, toată casa este plină de lumină. Având în vedere atmosfera și condițiile de pe site, arhitecții au fost inspirați să creeze o serie de spații calme și senine. Au folosit lumina în favoarea lor și au proiectat o serie de camere. Au optat pentru mai multe spații distincte, mai degrabă decât pentru un plan deschis mare. În acest fel, există un sentiment de intimitate și intimitate în toate domeniile.

 

Paleta de culori atât pentru exterior cât și pentru interiorul reședinței include tonuri neutre și combinații frumoase de nuanțe deschise și întunecate care creează un efect frumos. Este, de asemenea, un echilibru frumos între confortul și intimitatea din toate camerele și priveliștile vaste și complexe ale mării, cerului și grădinii. Atmosfera este caldă și primitoare, iar designul general este elegant și simplu. 

 

menu