Arhitectura modernă în cele mai bune condiții

Construirea unei case pe un mic teren este întotdeauna o provocare. Aducerea arhitecturii moderne într-o casă de familie a fost o provocare pentru echipa ce s-a ocupat de proiect, și acesta este rezultatul. Această casă modernă are tot ceea ce ai putea avea nevoie și este cu siguranță demnă de o privire mai atentă.

 

Casa găzduiește o familie tânără. O cale de intrare acoperită și ridicată cuprinde, de asemenea, o zonă de terasă, unde vă puteți bucura de mese în aer liber cu prietenii. În interior veți găsi că locuința este luminoasă, ușoară și aerisită. Ferestrele mari și stilul modern de arhitectură utilizate dau un efect minimalist care este apoi îndulcit de mobilier și decor. O cameră de zi mare în plan deschis se găsește la parter, unde există și un mic studio, care ar fi perfect ca birou la domiciliu.

Dormitorul principal este, de asemenea, situat la acest nivel – toate celelalte dormitoare și o cameră generoasă de familie sunt la nivelul inferior, împreună cu câteva adăugiri la îndemână. Această casă este proiectată pentru viața modernă și are chiar și o zonă de spălare la intrare la îndemână pentru cizme murdare, animale de companie cu lăbuțele umede și copii cu noroi pe încălțăminte. Pardoseli cu gresie, mobilier confortabil și electrocasnice moderne transformă această casă de familie într-o casă modernă.

menu